Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Klantenservice

Bij Gebruiktebouwmaterialen bent u als klant echt koning. Ons personeel zal er alles aan doen om u de beste service te verlenen, daarbij wordt onze materialenkennis en het klantgericht handelen zeer hoog gewaardeerd. We werken altijd aan het creëren van een Win-Win situatie . Graag willen we dat u als vaste klant terugkomt en daardoor bent u voor ons de beste reclame. Tevreden over onze service? Laat een reactie of afbeeldingen van uw (bouw)project met onze Gebruikte Bouwmaterialen achter op onze Facebookpagina.

Bestellen

Bestellen in onze webshop is zeer eenvoudig en overzichtelijk. Wij zijn de enige echte online webshop in gebruikte bouwmaterialen, u kunt bij ons materialen bestellen, betalen en laten verzenden. Nog niet al onze producten kunnen online besteld worden, bij het product staat dan ook aangegeven of een product online te bestellen is. Hierbij staat ook vermeld of het product verzonden kan worden of alleen af te halen is op onze werf te Sint-Oedenrode. Producten kunnen bezichtigd en opgehaald worden tijdens onze aangegeven openingstijden.

Genoemde prijzen voor de particuliere webshop op Gebruiktebouwmaterialen.com zijn inclusief 21% BTW.

Betalen

U kunt in onze webshop gemakkelijk en veilig betalen via IDEAL · Mastercard · Visa · SEPA-Overboeking · Bancontact of Mistercash (België) · Belfius (België) · KBC/CBC (België), u krijgt daarna automatisch een factuur in PDF-formaat per email toegestuurd. Tevens kunt u op onze vestiging in Sint-Oedenrode zowel per pin als contant betalen.

Bezorgen

Kleinere producten die geschikt zijn om te verzenden worden via een pakketdienst aangeboden zoals DPD Pakketdienst. De grotere producten zoals Deuren · Kozijnen · CV-Ketels verzenden wij extern via vaste partner transportbedrijven door Nederland & België (transport naar eilanden & overige landen gaat hierbij op aanvraag). Al onze verzendingen worden altijd met de grootste zorg ingepakt en verzonden.

Verzend-/Handelingskosten variëren per product en worden hierbij dan ook duidelijk aangegeven in onze webshop, dit zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij het bestellen van meerdere artikelen in onze webshop, wordt eenmalig het hoogste verzendtarief berekend.

Materialen waarvan de verzendkosten niet online staan kunnen op aanvraag verzonden worden. Wij berekenen dan voor uw specifieke situatie vrijblijvend de transportkosten. Het gaat hierbij om grote materialen zoals, Gebruikt Balkhout · Dakbeschot · Stalen Balken · Platen · Isolatie en nog veel meer! Uiteraard kunt u hiervoor contact met ons opnemen via info@gebruiktebouwmaterialen.com

Retour / Ruilen

Via internet besteld en opgestuurd? Dan geld het Nederlandse webshoprecht. Deze wordt nader toegelicht in onze algemene voorwaarden. Terugsturen van een online bestelling is altijd op kosten van de koper. Wij handelen in gebruikte materialen, krassen/beschadigingen zijn daarom geen geldige redenen voor retourneren.

Wanneer de producten anders zijn gekocht dan via internet kunnen ze binnen 7 dagen geruild worden als het om een functioneel gebrek gaat. Geld terug is bij deze producten niet mogelijk.

Verantwoord bosbeheer

Gebruiktebouwmaterialen.com was met A. van Liempd Sloopbedrijven B.V. in 2014 één van de eerste sloopbedrijven die het FSC-Certificaat (Forest Stewardship Council®) mocht gebruiken op ons sloophout. Wereldwijd zijn er slechts enkele van deze certificaten verstrekt. 

Voor het hergebruik van sloophout beschikt Gebruiktebouwmaterialen.com over een officieel FSC-Certificaat (Forest Stewardship Council®). Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-ABO. Hiermee wordt aangetoond dat het sloophout dat bij eigen projecten vrijkomt, volledig wordt hergebruikt en weer wordt verwerkt in nieuwe producten. Officieel is het certificaat verleend voor de materiaalcategorie ‘Post-consumer reclaimed materials’. Wereldwijd zijn er slechts enkele van deze certificaten verstrekt. Hiermee onderstreept Gebruiktebouwmaterialen zijn toonaangevende kwaliteit. Het gebruikte hout wordt via een eigen systeem ontdaan van het ijzer zoals spijkers en schroeven.

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten.

Voorstander van VERANTWOORD BOSBEHEER

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden blijven. Het verantwoord bosbeheer onder FSC gaat verder dan alleen het terugplanten en beschermen van bossen tegen illegale houtkap. Er wordt ook gekeken naar de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. Door FSC te gebruiken, draagt Gebruiktebouwmaterialen.com direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Garantie

De garantie is enkel van toepassing op artikelen - voorzien van het GBM Garantie Label - in onze webshop, dit herroepingsrecht geldt enkel op vertoon van het originele aankoopbewijs. Wij hanteren een garantieperiode van maximaal 3 maanden na aankoopdatum op de aangegeven artikelen. Zolang als de garantie van toepassing is op een product, garanderen wij dat het product bij normaal gebruik goed blijft functioneren. Als een product kapot gaat terwijl er nog garantie op is, kan het artikel in originele staat omgeruild worden op onze vestiging. Mocht er geen vervangend artikel beschikbaar zijn, dan zullen wij (een deel van) het aankoopbedrag vergoeden.

Geen Garantie: Defecten veroorzaakt door normale slijtage, onheil van buitenaf (zand-, val- of vochtschade), verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud vallen niet onder de garantie.

Verkopersgarantie: Als verkoper zijn wij wettelijk verplicht om producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen die je als consument van (tweedehands) producten mag hebben. Bij CV (Combi) Ketels is garantie enkel van toepassing indien aantoonbaar aangesloten door een erkend installateur. Dit op vertoon van het originele aankoopbewijs (Factuur) binnen de garantieperiode. De consument is in dit geval ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het artikel op onze vestiging.

Inkoop

Heeft u bouwmaterialen beschikbaar die vrij komen bij verbouwing, sloop, renovatie of vervanging? Of bent u producent en heeft u producten over die bijv. niet zijn afgenomen of verkeerd ingemeten? Neem dan contact op met Gebruiktebouwmaterialen.com (GBM). Wij zijn namelijk altijd opzoek naar goede gebruikte materialen om ons assortiment mee aan te vullen!

Let op, wij kopen alleen van bedrijven. Helaas kunnen wij geen materialen van particulieren inkopen. 

Kijk voor meer informatie op ons zakelijk deel van de website.

Frequently asked questions

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team