Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Brandpreventie

Brandpreventie

Tweedehands Brandpreventie

Gebruiktebouwmaterialen.com is de online specialist in kwalitatieve gebruikte brandpreventieproducten. In de webshop vind je op het gebied van brandpreventie dan ook een uitgebreid aanbod aan Brandslanghaspels, Noodverlichting, Pompen, Brandmelders & Rookmelders.

Voorkom dreigend brandgevaar met Gebruikte Brandslanghaspels

Een gebruikte brandslanghaspel kun je gemakkelijk bestellen via Gebruikte Bouwmaterialen! Voorkom en vertraag het dreigende brandgevaar bij beginnende branden tot brandklasse A. Bij Gebruiktebouwmaterialen.com kun je een keuze maken uit een groot assortiment brandslanghaspels van merken als Saval, Ajax, Proline en meer...

Brandpreventie-oplossingen voor jouw locatie

Naast Brandslangen hebben we tevens uitgebreide mogelijkheden op het gebied van brandpreventie-artikelen. Hierbij hoort ook een rookmelder; een onmisbaar onderdeel van een veilig huis! Rookmelders zijn apparaten die rook (brand) ontdekken en vervolgens een hard alarm laten horen. Bij woning- of bedrijfsbranden is het hierbij van groot belang dat alle aanwezigen tijdig een nooduitgang weten te vinden. De continue brandende noodverlichting wijst je hierbij de weg naar de dichtsbijzijnde nooduitgang!

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team