Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Circulair en dus milieu verantwoord bouwen.

Bij Gebruiktebouwmaterialen.com (GBM) bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Voor elk project, van groot naar klein. GBM is een onderdeel van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hoogwaardig hergebruiken van materialen.

Wanneer een pand gesloopt wordt, zijn er vaak nog veel materialen aanwezig die hergebruikt kunnen worden. Van een balk, kraan, kozijn of deur tot trespa platen. Elk project is anders, elk product is uniek. Daardoor is het aanbod echt enorm!

Ons speciaal demontageteam haalt alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze werf in Sint-Oedenrode gebracht. Na een kwaliteitscontrole wordt alles overzichtelijk en systematisch geordend voor de verkoop via de webshop. Alle producten krijgen hierbij een uniek registratie nummer zodat we u kunnen vertellen waar de materialen vandaan komen.

Wij gaan verder waar anderen stoppen, dag in dag uit zijn we bezig met het waarde behoud en waarde creatie van materialen die normaal op de stort zouden belanden. Samen zorgen we ervoor dat deze mooie materialen een verdiend tweede leven krijgen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we werken aan CO2 reductie doordat deze materialen niet laagwaardig verwerkt en opnieuw geproduceerd hoeven te worden en daardoor maken we de wereld een klein stukje beter. Een win-win-win situatie waarvan iedereen beter wordt. De gebouw eigenaar hoeft niet te betalen voor de stortkosten, u als klant betaald een lage prijs voor uw bouwproducten en wij kunnen daardoor ons sloopbedrijf beter runnen. Bewust met materialen noemen wij dat.

UW VOORDELEN ALS KLANT VAN GBM

  • Dé grootste bouwmarkt in gebruikte bouwmaterialen.
  • Specialist in sloophout in alle soorten en maten, in grote voorraden beschikbaar.
  • Van alle materialen is de herkomst bekend.
  • Afhalen in St. Oedenrode of (thuis) bezorgd binnen 2 werkdagen.
  • Vriendelijke service en grote materialenkennis.
  • Ruimste assortiment in gebruikt- maar ook in nieuwe (B-Keus) bouwmaterialen.
  • Voor iedereen, van particulier tot bouwbedrijf.
  • Bestel online via de webshop of breng een bezoek aan onze werf.
  • Op alle producten rekenen wij BTW en alles staat netjes op factuur.
  • Circulair en dus milieu verantwoord bouwen.

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team