Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Constructieschroeven

5 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW
5 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren

Constructieschroeven

Constructieschroeven zoals spaanplaatschroeven, houtschroeven zoals houtdraadbouten, met torx, kruiskop of sleuf en al dan niet Electrolytisch verzinkt of RVS of FOS behandeld. Op deze pagina vinden doe-het-zelvers en professionals een proffessioneel assortiment met betrekking tot constructieschroeven. Gebruiktebouwmaterialen.com levert houtschroeven geschikt voor alle soorten hout.

RVS houtschroeven of verzinkte schroeven, welke heb ik nodig?

Bepaal zelf de keuze voor RVS houtschroeven of verzinkte schroeven voor hout, deze keuze wordt mede bepaalt door sterkte, duurzaamheid en de omgevingsinlvoeden. GBM levert A-kwaliteit houtschroeven, spaanplaatschroeven, snelbouwschroeven, Torx, kruiskop, sleuf of FOS geschikt voor diverse soorten constructies. Alle constructieschroeven zijn gehard door middel van een speciale warmte behandeling.

Verzinkte houtschroeven of houtdraadbouten

Verzinkte houtschroeven met torx zijn ijzersterk en geschikt voor veel toepassingen.
De houtschroeven hebben een scherpe punt die door alle houtsoorten heen snijdt. De plat verzonken kop van deze houtschroeven hebben aan de onderkant freesribben, draait goed in het hout waardoor de afwerking prachtige is. De extra diepe torx indruk zorgt er voor dat uw machine of schroevendraaier niet slipt tijdens het indraaien van houtschroeven.

Constructieschroef met platverzonken kop

Deze constructieschroeven met platverzonken kop zijn sterk en maken voorboren overbodig. Constructieschroeven met platverzonken kop hebben alle technische specs die de klusser in staat stellt verbindingen van hoge kwaliteit te realiseren. Door het ontwerp voor zowel houtbouw als kapconstructies worden deze Constructieschroef met platverzonken kop gebruikt voor een diversiteit aaan toepassingen in de professionele (hout)bouw.

 

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team