Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Gramitherm Grasvezel Isolatie

2 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW
2 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren

Gramitherm Grasvezel Isolatie

Gramitherm Isolatie

Gramitherm Isolatiepanelen zijn 100% natuurlijk en hebben een hoog isolerend vermogen. Deze unieke en in Zwitserland gepatenteerde innovatie is de meest duurzame manier van isoleren van dit moment. De CO2 voetafdruk van Gramitherm® is negatief (dat is positief voor het milieu) en daarom de oplossing voor isoleren in de circulaire bouw.

Gramitherm® heeft zich uitstekend bewezen bij toepassingen in particuliere nieuwbouw, renovatiewoningen en in openbare gebouwen. De belangrijkste toepassingslocaties zijn: onder het dak, in de gevel of in vloeren en in tussenwanden.

Onstaan Gramitherm

Jaarlijks komen er vele duizenden tonnen grasmaaisels vrij uit het maaien van bermen en natuurgebieden. Alleen de provincies Noord-Holland en Flevoland is jaarlijks al zeker 50.000 ton aan bermgras. Omdat de verwerking van bermgras tot compost niet leidt tot een gunstig CO2 footprint is er door middel van een haalbaarheidsstudie gekeken naar de mogelijkheid deze maaisels te gebruiken voor duurzame toepassingen. De huidige beschikbare isolatiepanelen zijn als resultaat van de studie naar voren gekomen en past erg goed in de bouwopgave naar circulair en biobased bouwen.

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team