Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Buitendeuren

Buitendeuren

Gebruikte & tweedehands buitendeuren

Het actuele assortiment aan gebruikte & tweedehands buitendeuren vind je gemakkelijk online op Gebruiktebouwmaterialen.com! Het uitgebreide assortiment bestaat uit een groot aantal (hard)houten, kunststof & aluminium deuren - voordeuren · achterdeuren · dubbele deuren en nog veel meer.

Tweedehands achterdeuren

Ben je op zoek naar een of wellicht meerdere gebruikte achterdeuren? Een achterdeur dient zowel goed bij je huis als bij tuin te passen? Het kan dan ook best lastig zijn om tweedehands achterdeuren te kiezen. Er zijn mogelijkheden op het gebied van 2e hands achterdeuren met grote ruiten (lage borstwering) of kleine ruiten (hoge borstwering). Bekijk de beschikbare modellen gemakkelijk in de webshop.

Tweedehands voordeuren

Ben je op zoek naar moderne of stoere gebruikte voordeuren? Dit heeft alles met smaak te maken, maar bepaald voor een groot gedeelte ook de uitstraling van je huis! Je moet bij de keuze voor een tweedehands voordeur goed nagaan of de maat ook daadwerkelijk past. We bieden hiervoor dan ook een variërend aanbod aan op het gebied van 2e hands voordeuren, waarbij we door een samenwerking met KEGRO deuren ook een groot aantal ongebruikte B-keus KEGRO voordeuren kunnen aanbieden. Dus een nieuwe voordeur? Kijk eerst eens bij ons aanbod tweedehands voordeuren van Gebruiktebouwmaterialen.com!

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team