Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Houten Balken

Houten Balken

Houten balken kopen?

Het online bestellen van balkhout is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bij Gebruiktebouwmaterialen.com bieden we een uitgebreid assortiment aan met hoogwaardige gebruikte houten balken. Dit met een groot assortiment aan sloophout, hetgeen afkomstig is uit sloopprojecten van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode.

Tweedehands houten balken

Gebruiktebouwmaterialen.com was met A. van Liempd Sloopbedrijven B.V. in 2014 één van de eerste sloopbedrijven die het FSC-Certificaat (Forest Stewardship Council®) mocht gebruiken op het sloophout. Wereldwijd zijn er slechts enkele van deze certificaten verstrekt. Wij beschikken dan ook over een officieel FSC-Certificaat (Forest Stewardship Council®) en zijn FSC® gecertificeerd onder nummer SCS-COC-000652-ABO.

Gebruikt balkhout online bestellen?

Gemakkelijk een keuze maken tussen Gebruikt Hout & Nieuw Hout. Dat kan in onze webshop! Wij zijn één van de grootste houthandels in "Gebruikt" vurenhout en hebben dan ook een grote voorraad tweedehands houten balken in diverse maten beschikbaar. Deze kunnen wij gemakkelijk aan huis bezorgen, waarbij de 2e hands houten balken ook op aanvraag kunnen worden afgehaald op onze vestiging te Sint-Oedenrode.

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team