Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Spaanplaatschroeven

26 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW
26 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven zijn, zoals de naam al aangeeft, ideaal om spaanplaten e.d. mee te bevestigen. Spaanplaatschroeven kunnen voor diverse klusjes in huis worden gebruikt. De naam spaanplaatschroef is eigenlijk niet dekkend en hierdoor worden spaanplaatschroeven tegenwoordig universele schroeven genoemd.

Spaanplaatschroef toepassingen én voordelen

Een spaanplaatschroef is namelijk voor diverse houten ondergronden te gebruiken. Gebruiktebouwmaterialen.com biedt goede kwaliteit spaanplaatschroeven tegen scherpe prijzen. Ons assortiment schroeven bestaat uit diverse varianten zoals; RVS spaanplaatschroeven of verzinkte spaanplaatschroeven.

Universele schroeven - de multi inzetbare constructieschroef

We hebben het zojuist al toegelicht, spaanplaatschroeven zijn zeer veelzijdig in toepassing. Ze staan daarom niet voor niets bekend als universele schroeven. De redenen zijn simpel, ze zijn niet enkel geschikt voor houten ondergronden maar diverse soorten ondergronden dan alleen maar spaanplaat. Dankzij de scherpe punt kan een spaanplaatschroef, oftewel universele schroef gemakkelijker in diverse soorten hout geschroefd worden waarbij voorboren niet nodig is. Universele schroeven zijn er in diverse soorten en maten.

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team