Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Deuren

Deuren

Gebruikte & Tweedehands Deuren

Gebruiktebouwmaterialen.com heeft het grootste online assortiment aan gebruikte deuren beschikbaar. De tweedehands deuren worden hierbij onderverdeeld in de categorieën Buitendeuren · KEGRO Deuren · Binnendeuren · Paneeldeuren · Deur Accessoires · Deurdrangers. 

Hoogwaardige kwaliteit KEGRO Deuren...

Gebruiktebouwmaterialen.com verkoopt een groot aantal buitendeuren van het merk KEGRO Deuren. Dit zijn over het algemeen deuren welke verkeerd besteld of verkeerd ingemeten zijn. Wij zetten deze deuren opnieuw in de markt tegen een gereduceerde prijs. Zo voorkomen we dat deze deuren op de stort belanden en u kunt extra voordelig een hoogwaardige Kegro Deur (B-keus) bestellen.

Groot assortiment | Gebruikte Binnendeuren & Buitendeuren

Het actuele assortiment aan gebruikte achterdeuren, voordeuren, binnendeuren en paneeldeuren bekijkt u gemakkelijk online in onze webshop! Een groot aantal van deze achterdeuren is van hoogwaardige merbau-kwaliteit. Daarnaast zijn de oude paneeldeuren en antieke deuren er in een groot aantal uitvoeringen, waarbij deze zowel met als zonder raam verkrijgbaar zijn.

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team