Zoeken

Categorieën

Service Menu

FAQ

 • Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

  U kunt ons het beste bellen of bezoeken tijdens onze openingstijden. Mailen is ook altijd mogelijk.

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Klik hier voor onze actuele openingstijden.

 • Kan ik bij jullie pinnen?

  Ja dat is mogelijk, graag zelfs.  

 • Krijg ik een factuur?

  Ja, bij online bestellingen krijgt u altijd automatisch de factuur wanneer de betaling via iDEAL is volbracht.

  Wanneer u materialen bij ons op de werf koopt kunt u ook een factuur krijgen. Geef dit dan even aan bij de verkoper dat u een factuur wenst.

  Op al onze producten zit 21% BTW. Deze is al verwerkt in de aangegeven prijs, u komt hierdoor dus niet voor verassingen te staan.

 • Kopen jullie ook materialen in?

  Ja, wij kopen bouwmaterialen in. Op dit moment kopen wij alleen in bij organisaties (bouwbedrijven, woningcorporaties, zorggroepen, fabriekanten, etc.).

  Wilt u materialen aanbieden, klik dan hier voor het aanbieden van materialen en vul het formulier in.

   

 • Kan ik de materialen ook ophalen?

  Ja, tijdens onze openingstijden kunt u de materialen ophalen in Sint-Oedenrode. Het is verstandig om van tevoren te bellen. Zie hiervoor onze contactinformatie en openingstijden.

 • Wat als ik niet tevreden ben over het product?

  Via internet besteld en opgestuurd: volgens Nederlandse wetgeving (zie algemene voorwaarden). Terugsturen is op kosten van de koper. Wanneer de producten anders zijn gekocht dan via internet kunnen ze binnen een week geruild worden. Echter, enkel wanneer er een functioneel gebrek is. Krassen/beschadigingen zijn geen geldige redenen voor retourneren.Geld terug is bij deze producten niet mogelijk.

 • Kunnen grote materialen ook bezorgd worden?

  Ja, in overleg kan dit altijd geregeld worden. Wij maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor het bezorgen. Neem hiervoor telefonisch contact op. 

  LET OP: kosten voor het bezorgen van grote materialen zijn meestal aanzienlijk. Het is daarom meestal voordeliger om het transport door de koper zelf te regelen.

 • Kunnen materialen ook buiten Nederland bezorgd worden?

  Ja, dit is mogelijk. Wij hebben reeds vele materialen verzonden naar o.a. Belgie, Duitsland en andere landen. Neemt u voor de specifieke kosten even contact met ons op.

 • Waar komen de gebruikte bouwmaterialen vandaan?

  De bouwmaterialen komen uit de sloopprojecten van A. van Liempd Sloopbedrijven. Bij de meeste producten is de herkomst precies bijgehouden en wij kunnen u daarom vertellen of de materialen uit een klooster, school, kerk woonwijk, verpleeghuis, boerderij of ziekenhuis komen. Bij interesse kunnen wij dit bij uw product aangegeven, vraag dit dan aan onze werknemers. 

 • Kan ik de materialen ook bezichtigen?

  Ja, wij nodigen u van harte uit om ons ruime assortiment te komen bekijken, waarbij u ook advies krijgt van onze verkopers. U kunt ons vrijblijvend bezoeken tijdens onze openingstijden op onze locatie in Sint-Oedenrode. Als u van ver komt is het verstand even te bellen voor de actuele voorraad.

 • Wanneer worden de bestelde materialen geleverd?

  De bestelde materialen worden dorgaans binnen 3 werkdagen na betaling bij u thuis geleverd. Mocht u willen weten welke dag wij zullen leveren neemt u dan even contact met ons nadat u de bestelling heeft geplaatst. Dit kan makkelijk als reply op de bevestigings email.

  Bestellingen worden geleverd binnen het tijdsvak van 08:00 - 18:00.

   

   

   

 • Is het mogelijk de materialen op een bepaalde dag te leveren?

  Ja, het is mogelijk om de materialen op een voorkeursdag te laten leveren. Neem hiervoor even contact met ons op nadat u de bestelling heeft geplaatst. Dit kan makkelijk als reply op de bevestigings email. U kunt ook tijdens het afrekenproces een voorkeursdag aangeven in het opmerking vak. 

  Helaas is het niet mogelijk om bestellingen op zaterdag te laten leveren. Dit is omdat wij met externe transporteurs werken die alleen op werkdagen leveren. Uiteraard kunt wel de materialen ophalen op zaterdag, zie onze openingstijden.

 • Waarom zijn de verzendkosten zo hoog?

  Wij hebben zelf geen transport, dit besteden wij uit. Al onze prijzen zijn daarom op basis van afhalen. Het transport van onze materialen bieden wij aan als extra service. Omdat wij wel willen dat de verzonden materialen intact bij u aankomen verzenden wij breekbare of zware materialen op een pallet naar u. Hierdoor zijn kunnen bijvoorbeeld deuren snel en veilig naar u gestuurd worden. Onze transporteur rekent met prijzen op basis van het te gebruiken oppervlakte in de vrachtwagen.

  Bij het bestellen van meerdere producten via onze webshop worden de verzendkosten berekend van het product met de hoogste verzendkosten. Deze worden 1 x berekend ongeacht het aantal producten.

 • Kan ik een product reserveren om hem later op te halen?

  Momenteel hebben wij ervoor gekozen dat we geen producten reserveren voor klanten die niet betaald zijn. Wij verkopen gebruikte bouwmaterialen, deze zijn vaak uniek. Het komt helaas te vaak voor dat klanten producten reserveren en deze niet op komen halen. Daardoor moeten wij andere klanten die ook geïnteresseerd zijn in deze materialen vaak teleurstellen. 

  Om een product te reserveren kunt u het product via onze webshop bestellen. Daar kunt u dan aangeven dat u het product bij ons wil afhalen. Als de betaling voltooid is leggen wij het artikel voor u apart.